AÇIK ÖĞRETİM İMAM HATİP LİSESİ ŞUBAT DÖNEMİ EK SINAVLARI

AÇIK ÖĞRETİM İMAM  HATİP LİSESİ ŞUBAT DÖNEMİ EK SINAVLARI  08 ŞUBAT 2024 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

2020/1 sayılı Genelge kapsamında yüz yüze alan derslerinden yapılacak Ek Sınavlar 08 ŞUBAT 2024  tarihinde okulumuzdan yüz yüze eğitim alan öğrencilere yapılacaktır.

Öğrenciler, bu ek sınavlarda; hiç almadıkları veya devamsızlıktan başarısız oldukları derslerin sınavlarına kesinlikle giremezler.

Aktif, Donuk, Silik durumundaki tüm öğrenciler; sınavların yapıldığı tarih itibarıyla son dönem dâhil önceki tüm dönemlerde devam edip başarısız oldukları bütün yüz yüze eğitim alan ders/derslerinden yapılan ek sınavlara girebileceklerdir.

Bu sınavlar için; şartları tutup sınavlara girmek isteyen öğrenciler 06Şubat 2024 tarihine kadar okulumuza dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ek Sınav Dilekçesini zamanında teslim etmeyen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

SINAV TARİHİ: 08/02/2024

SINAV SAATİ : 15.30