Şenol DOĞAN - Okul Müdürü

1969 Yılında Doğankonak köyünde doğdum. İlkokulu köyümde, ortaokul ve lise öğrenimimi Kayseri İmam-Hatip Lisesi’nde okudum. 1988 yılında liseden mezun oldum ve aynı yıl Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne kaydoldum. 1993 yılında İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldum. Ankara Üniversitesi İslam Tarihi ve Sanatları AnaBilim Dalı Türk-İslam Edebiyatı alanında Yüksek Lisans yaptım.

1994 Yılında Öğretmen olarak Kahramanmaraş-Göksun İmam-Hatip Lisesi’ne atandım. 2001 Yılında M.E.B.Eğitim Kurumları Yönetici Sınavı neticesinde 2003 yılında Bünyan Naci Baydemir Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ne müdür olarak atandım. 2010 Yılında sınav sonucuna dayalı olarak Melikgazi Hakkı Altop Anadolu Lisesi’ne Müdür olarak atandım. 2014 yılı Yönetici Değerlendirme neticesinde Kayseri Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ne müdür olarak görevlendirildim. Evli ve 4 çocuk babasıyım.