Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen,yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.Kendisi ve değerleri ile barışmış insanlar yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde insana,düşünceye,özgürlüğe,ahlaka,kültürel mirasa ve saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak. Ufku açık, aydın, dini doğru öğrenmiş bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Her yıl üniversitelerin değişik bölümlerine yüzlerce öğrencimizi gönderiyoruz.(Hukuk-Eğitim -İlahiyat-Mühendislik-İktisat) Kurumun İl genelindeki Başarıları: SPOR:Tekvando bıranşında iki il birinciliği,bir Türkiye üçünçülüğü Masa Tenisi Branşında 7,Bölge İkinciliği Basketbol Branşında 7,Bölge üçüncülüğü voleybol Branşında 7,Bölge birinçisi Bilek Güreşi Branşında 7,Bölge iki birincilik, iki ikincilik ve üç üçüncülük GÜZEL EZAN OKUMA: İl birinciliği, İçanadolu Bölgesi birinçisi,Türkiye dördünçüsü GÜZEL KURANI KERİM OKUMA: İl İkinciliği HAFIZLIK : İl İkinciliği Kurumun Ulusal Başarıları: Tekvando Türkiye şampiyonasına iki sporcu ile katılım gercekleşti Şeyda Yartunç tekvando dalında Türkiye üçünçüsü oldu.

Saatler: 08.20-15.20
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Servis Bilgisi: Her mahalleden servis bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 9.Sınıf Puan 325 10.Sınıf Puan 274,837 11.Sınıf Puan 238,123 12.Sınıf Puan 187,594
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü
Proje Çalışmaları: Tübitak Bölge Birinciliği e-twinning projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Avrupa birliği projeleri
Kontenjan Bilgileri: 9.sınıflara 2021/2022 eğitim öğretim yılında 1´i Proje sınıfı olmak üzere 11 sınıf alınmıştır.

WEB - https://kayserianadoluihl.meb.k12.tr

Adres - Gülük Mahallesi, Yunus Emre Caddesi No13 Melikgazi/KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Çarşı Merkezi,Ulaşım Kolaylığı,Gürültüden Uzak

Adres - Gülük Mahallesi, Yunus Emre Caddesi No13 Melikgazi/KAYSERİ

Ulaşım Tranvay veya belediye otobüsleri ile okulumuza her mahalleden rahatlıkla ulaşılmaktadır.Düvenönü tranvay durağına batı yönünde yaklaşık 300 m dir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezinde bulunmakta olup.Meydana 600 m uzaklıktadır.